hits

Dagens (trenings)outfit.

Har nettopp vært hos fysioterapeut, så derfor treningsklærne. Er ikke helt i form heller, så kommer nok antagelig til å beholde denne trenings/daffestilen i hele dag. Har ikke så mange planer om å gå noen steder, i hvertfall ingen steder av betydning.
treningsklr 006Dette kommer virkelig til å bli en kjedelig dag. Først skal jeg rydde, støvsuge og gjøre annet husmorarbeid man må gjøre når man har kjøpt seg hus med kjæresten, og i løpet av dagen skal jeg prøve å komme meg ut å gå en tur i det "fine" påskeværet. Det "fine" påskeværet består da av vind, snø, slafs (som er betegnelsen på skikkelig våt snø) og kulde. Deilig, deilig. Til og med Sala (hunden min ) skyr været. Hun løper raskt ut rett utenfor huset for å gjøre sine ærend, og kommer pilende tilbake raskere enn til vanlig. Om været er fint bruker hun irriterende lang tid på å finne akkurat rett plass til å gjøre fra seg. Det orker hun ikke nå. Det er da jeg vet at været faktisk er dårlig, og at det ikke bare er jeg som klager.
Som dere kanskje skjønner så har jeg ikke de store påskeplanene. Mer interessant: hva skal dere i påska?

PS: Beklager det dårlige bildet. Aner ikke hva jeg tenkte på da jeg fiksa innstillingene på kameraet, og heller ikke hva jeg tenkte på da jeg redigerte det. Derfor er bildet bitte, bitte lite.

Jakke: Carlings.
Capribukse: Ellos.
Sko: Ellos.
Singlet: Aner ikke.
Legger: sånne får man av å spille fotball i 7 år.

7 kommentarer

Ida W

18.03.2008 kl.15:37

Ferdig med jobbing nå, så da går turen videre til Kristiansund :) God påske!

Drea

18.03.2008 kl.17:22

Ida W: Kos deg i Kristiansund!:)

God påske til deg også!

Merete

18.03.2008 kl.22:56

Jeg er glad den siste kommentaren kom. Jeg trodde jeg hadde gått inn på et ømt tema som du bare svarte "skartp" tilbake på ^^ Men tarmen og leveren, ja.. Selv om jeg ikke vet noe særlig om hvrdan kreft fungerer, høres det ikke bra ut. Tanten min fikk i november vite at hun hadde lungekreft. Rundt juletider fikk hun beskjed om at det hadde spredd seg til leveren, så det er leveren som nå vil ta henne..

Tina

18.03.2008 kl.23:08

E derre den røde jakken som låg igjen etter forrige helg? Me ei sånn dame bakom eller nå sånt? =)

Drea

19.03.2008 kl.15:00

Merete: Nei, det er på ingen måte slik, nei. :) Kreft er triste greier, og det er så lite man kan gjøre med det. =/Tina: Nei, det der er nok min genser. Ikke den som lå igjen her etter forrige helg. :b

Solveig

19.03.2008 kl.18:59

Den jakka var skikkelig fin :-) I påsken skal jeg slappe av, egentlig skulle vi på hyttetur, men siden det er meldt så dårlig vær blir vi hjemme.. Så da blir det besøk hos diverse slekt + Oslotur på lørdag :-DD

Drea

19.03.2008 kl.20:37

Solveig: Oslotur høres ut som shopping! ;)

Skriv en ny kommentar

Drea

Drea

28, Frøya

Norske blogger

Kategorier

Arkiv