hits

Outfit, og tanker om motebloggere.

dagens
Genserbolero fra byttekveld med venninner.
Kjole fra Gina Tricot.
Smykke fra New Yorker.
Sko fra Bianco.

Nei, jeg har ikke laget en videoblogg enda. I stedet har jeg tatt outfitbilder, for det begynner vel å bli en stund siden sist. Det er litt dumt, med tanke på at noen av dere har sagt at slike bilder er noe av det som er mest interessant på bloggen min. Her er i allefall dagens.

Apropos outfitbilder og såkalte moteblogger. Er det i orden at litt kraftige jenter poster outfitbilder? Eller er moteblogger bare for tynne, slanke og pene? Nå sier ikke jeg at kraftige mennesker ikke er pene, altså, men dere skjønner sikkert poenget. Jeg har bare vært innom èn eneste moteblogg hvor jenta var litt kraftigere enn alle andre moteblogger, og det irriterer meg at hun ikke får fler kommentarer enn det hun gjør. Hun er pen, og poster dessuten veldig fine bilder av veldig fine klær. Hvorfor kan ikke en slik blogger bli "stor"? Spørsmålet jeg da stiller meg er; trenger vi en urealistisk og uekte verden å drømme oss bort i? Trenger vi å se det "perfekte" med en glamorøs hverdag? Inneholder ikke en normal hverdag for normale mennesker nok? Er "bloggeliten" bare et sted for slanke, tynne og pene mennesker? Om det er så; hvorfor ikke kalle det blogge-liten? (Jeg begynner å ligne VG. Dårligere ordspill har jeg aldri kommet på før.) Om det er så; da har jeg nok noe å bekymre meg for. Jeg er absolutt ikke verdens tynneste blogger. Heller ikke verdens peneste.

Hva er din mening? Bør motebloggere være slanke, tynne og pene?
Bør bloggere generelt være pene for at vi kan like dem?

91 kommentarer

Kamilla

22.06.2008 kl.13:38

En blogger er en blogger. En flink blogger er en flink blogger. Stor eller liten. Alle flinke bloggere fortjener å bli en stor blogger. Synd at til og med i "bloggverden" skal det bli et slags "slankepress". Det gjør meg sint, men jeg ble glad for at du hadde mot nok til å gjøre det. Bra Drea!

Kamilla

22.06.2008 kl.13:38

En blogger er en blogger. En flink blogger er en flink blogger. Stor eller liten. Alle flinke bloggere fortjener å bli en stor blogger. Synd at til og med i "bloggverden" skal det bli et slags "slankepress". Det gjør meg sint, men jeg ble glad for at du hadde mot nok til å gjøre det. Bra Drea !

Kamilla

22.06.2008 kl.13:38

Oj, det var ikke meningen å spamme deg ;)

June

22.06.2008 kl.13:41

Jeg synes bloggverden er en smule overfladisk. For det virker jo som om det er bare tynne, pene jenter som kan bli populære bloggere? Det er i hvertfall dem vi ser mest av. Superdupersøt kjole! :-D Btw, skal du til Sula i helga? :-)

Anieeh

22.06.2008 kl.13:47

Jeg syntes at en blogger skal se ut som dem vil :) Det er kjempe teit at folk faktisk skal dømme etter kroppen og utseende :)

btw. herlig outfit! :D

Anieeh

22.06.2008 kl.13:47

Jeg syntes at en blogger skal se ut som dem vil :) Det er kjempe teit at folk faktisk skal dømme etter kroppen og utseende :)

btw. herlig outfit! :D

Caroline

22.06.2008 kl.13:48

Nei, det er jeg helt enig i. Uansett hvordan du ser ut kan du poste outfitbilder. Dersom man tenker stygt om personen bare fordi den ikke er slank som en sylfide og pen som Kate Moss er man rett og slett bare overfladisk og jeg kan ikke utstå overfladiske mennesker. Og jøje meg for en fin kjole!

sODDfashion

22.06.2008 kl.13:50

Jeg syns bloggverden bør ha plass til Alle,

til og med sodd-fashionistaer.Man skal jo inspireres av moteblogger, da må man jo finne en moteblogg med en blogger som har en lik kroppsfigur som deg, det er jo klart.Kjolen var fantastisk!

Marlene Sofie

22.06.2008 kl.13:52

Jeg synes alle skal få lov til å poste outfitbilder. Det er vel meningen at en skal kunne blant annet finne inspirasjon til ting som kanskje kan passe til en selv, og det er jo ikke bare supertynne lesere. Dermed er det jo like "viktig" at de som har litt fett på kroppen, viser hvordan de kler seg for å ta seg godt ut. Man må jo kle seg blant annet etter fasong, og da er det jo fint om en finner en med omtrent samme fasong som en selv.

kitschpink

22.06.2008 kl.13:53

Eng med Kamilla. Bloggeren selv er den som gjør bloggen verdt å lese; uansett utseende. Personlig blir jeg veldig lei av å bare lese blogger fra fashonistas, tynne pene perfekte og rike jenter med råd til å kjøpe alt hva hjertet behager. Det er jo ikke sånn virkeligheten er for de aller fleste av oss. Så markedet for å blogge for helt vanlige jenter i alle størelser er nok der... det er jo oss det er flest av i verden... Men samtidig er det slik at veldig mange av oss vanlige mennesker er veldig glad i å drømme seg bort til en verden som er en annen enn ens egen. Derfor leser folk glossy magasiner, se og hør, ser reality, ikke minst melder seg på realityshows, ser filmer og serier som fex SATC, og sist men ikke minst leser bloggene til disse pene og "perfekte" menneskene osv.Jeg er en av dem som liker logger med sjel, og derfor leser jeg foreksempel denne bloggen!Hadde vært morsomt med en link til den bloggen du nevner.... Mulig?

Lillian

22.06.2008 kl.14:02

Alle som vil skal få lov å blogge og poste bilder av outfits. Selv er jeg ikke fan av outfitbilder når det blir for mye av det. Interresserer meg i grunn ikke så mye. Men liker andre det skal de få lov å gjøre det UANSETT om de er store eller små, høye eller lave, gule eller blå. Og p.s: kjempefint bilde og fin kjole! :p Hehe!

Drea

22.06.2008 kl.14:07

Kamilla: jeg er enig. Slankepress finner vi nok av fra før, vi trenger det ikke overalt. Jeg er lei av det. Er det ikke nok at man føler seg vel med seg selv? June: jeg er helt enig. Det er for overfladisk. At man må være slank for å bli en populær blogger er idiotisk. Sula? neste helg? Vet ikke. Skal du?Anieeh: jeg er enig med deg også. Det som er så rart er at jeg er sikker på at jeg hadde hatt en enda mer populær blogg om jeg var syltynn. Vel, jeg er glad for at jeg har den kroppen jeg har. Jeg er glad for at jeg har hofter og rumpe som ikke forsvinner i dongeribuksa mi. : )Caroline Constanze: enig. Hvorfor må alt være så overfladisk? Hvorfor ser jenter på en normal kropp som overvektig? Det er utrolig.sODDfashion: jeg er uenig. Man kan bli inspirert av mennesker som har helt ulik kroppstype enn seg selv. Man kan ikke alltid ha på akkurat det samme, men man kan selvfølgelig bli inspirert og utvikle et antrekk som passer bedre til sin egen kroppsfasong. Kitschpink: Å, takk! :) Godt å høre at bloggen min har sjel. Jeg forstår at vi drømmer oss bort i den perfekte verden, men når skal vi våkne opp å skjønne at det ikke finnes noe som er en perfekt verden? Når skal vi forstå at det som er ekte er nærmere perfekt enn falske fasader?

Stine

22.06.2008 kl.14:33

Nydelig kjole!Og ellers er jeg enig med de andre her om at alle må få blogge om det de vil og legge ut outfit-bilder uansett størrelse. Bloggerens personlighet må skinne gjennom i bloggen og det der DET som gjør den interessant, for min del :)

Lena

22.06.2008 kl.14:44

Når jeg ser på outfit bilder ser jeg ikke bare om jeg liker outfiten, men om det passet til kroppsfasongen til personen. Men slike modelltynne jenter kler jo alt.. Uansett, så misliker jeg de som legger ut bilder av antrekkene sine i form av uklare speilbilder. Det irriterer meg grenseløst, haha. Men slik som du gjør det, gjør det gøy å se på bildene! ^^Hehe, minnet jeg deg på å gå med den kjolen? ;p Kjempe fin ihvertfall! :D Du kledde fargene utrolig godt!

Tina

22.06.2008 kl.15:15

Fin kjole!! :)Nei, du er ikke den tynneste nei. synes det er bra at du vil vise deg frem jeg, du er et forbilde for oss vanlige jenter med former og litt kjøtt på kroppen! :)

addictedtofashion

22.06.2008 kl.15:28

Utrolig fint antrekk :)

addictedtofashion

22.06.2008 kl.15:30

En gang til, fint antrekk! :-)

Helene Broen

22.06.2008 kl.15:31

Jeg er så sinnsykt enig med deg!Jeg har ikke sett en eneste en litt "kraftig" moteblogger. Og det er igrunnen litt dumt.Og nei, bloggere må ikke være pene for at jeg skal like dem. Jeg liker visse blogger fordi at de skriver bra, og har et vanlig liv, som de skriver på en morsom måte ;)

Mona

22.06.2008 kl.15:39

Hvis du vil poste outfit bilde så gjør det! om du er tynn, tjukk, høy eller lav! Who cares? Vi lever i en altfor kropps fokusert verden og det irriterer meg at jeg også er en av de som stadig prøver å tilpasse meg denne syke verdenen!! Så i stedet for å ha dårlig samvittighet for at jeg ikke har trent i helga og nok en gang ikke våkner opp tynn på mandagen så skal jeg poppe meg noe popcorn i kveld og kooooose meg!! Jeg er meg selv og det er det viktigste! :)

camilla

22.06.2008 kl.15:45

Huff ja, har tenkt litt på det jeg også;/ Rart er det. Råsøt kjole forresten !

Ine

22.06.2008 kl.15:55

Det var et veldig pent bilde av deg

Marianne

22.06.2008 kl.15:56

Jeg synes moteblogger skal være om ekte mennesker. En blogg skal vise hvem du er, og det finnes andre folk en barbie-tynne mennesker. Så nei, alle som vil ha en moteblogg skal få kunne ha det. Og det er alt for få spesielle mennesker som har en mote blogg. Kjempe fin kjole, forresten :) God sommer!

Anne

22.06.2008 kl.16:05

Jeg liker å følge med på moteblogger som jeg kan hente noe inspirasjon fra, uansett om bloggeren er tynn eller tykk, eller midt i mellom. Det er tydelig når en person rett og slett bare har god stil, og god stil kan alle størrelser ha!

Mar

22.06.2008 kl.16:20

Jeg synes du er kjempeflott!

Eliisa

22.06.2008 kl.16:28

For å være ærlig så leser jeg bare mote-blogger til folk som er pene.Et antrekk tar seg bedre ut på folk med riktige proposjoner.Jeg syns ikke at folk som bruker over str L bør vise seg offentlig i f.eks miniskjørt.Kraftige mennesker kan være pene, men de må kle seg etter kroppen sin, og jeg får ikke inspirasjon fra en overvektig, enten hun kler seg etter kroppen sin eller kler seg i altfor småe klær.Bare min mening.

Eliisa

22.06.2008 kl.16:31

Den kommentaren kan kanskje mistolkes.Jeg mener da ikke normale jenter som f.eks Drea.Syns Drea har en mye penere kropp enn f.eks Ulrikke, selv om klærne kan se penere ut på Ulrikke.

Merci chèrie

22.06.2008 kl.17:13

Motebloggere kan for min del være som de vil. Feite eller tynne. Spiller ingen rolle. Men det er de motebloggere som er nærmest moteidealet som kommer langt med bloggen sin. Forståelig.

Vero

22.06.2008 kl.17:13

Altså, Eliisa, det der hørtes bare maksimalt overfladisk ut.En blogger er en blogger, et antrekk er et antrekk. Når begynte klær å bestemme hvordan noen skal kle seg? Greit nok at mange antrekk lages for de med en viss fasong, men du er som du er. Ingenting skal kunne forandre det.At man må være tynn og pen for å kunne være moteblogger, er rett og slett bullshit.Jeg er ikke av den tynneste sorten selv, og har mange klær i str. XL, av den grunnen til at mange M og L plagg ikke lar seg trø over puppene mine. ( not to brag ) Så baff, klær og kroppstr skal ikke styre skriveferdigheter osv. hos bloggere!Elsker smykket ditt Drea! : D

Linn

22.06.2008 kl.17:17

Hei Drea :)Utrolig fin kjole :)Du tar opp et veldig viktig tema, det er nok av slankepresset. Jeg synes bloggere, skal være seg selv, samme om de er liten eller stor, tykk eller tynn. :) En blogger er en blogger, uansett str og utseende. Og om personen er moteblogger eller ikke, så bryr jeg meg ikke om personen er kraftig. Klær er klær. Ha en fin sommer.

Eliisa

22.06.2008 kl.17:25

Vero - At motebloggene til de som ligner idealet i samfunnet vårt er de som blir mest lest viser bare at, desverre, er det mange som tenker som meg.Jeg får ikke inspirasjon fra en jente som er kraftigere enn meg, sånn er det bare.Mange av de er kjempeflinke å kle seg, men heldigvis for meg slipper jeg å tenke på det når jeg kler meg, derfor er jeg ikke interessert i å se hvordan de kler seg.Jeg syns ikke det er pent at tjukke jenter kler seg i f.eks korte shorts, så da kan ikke jeg se på bloggene deres for å få inspirasjon til hva jeg skal ha til min shorts.Beklager hvis du syns jeg er for ærlig, men jeg tror det er mange som tenker som meg.

nannings

22.06.2008 kl.17:27

Motebloggene bruker jeg ikke feste meg videre med. Outfitbilder er greit, men å lese blogger som viser masse klær som jeg vet at jeg ikke kan få slik jeg ser ut nå, ser jeg ikke helt poenget i. Blir bare deppa i stedet. For det finnes faktisk mye fint til de som ikke kan handle på BikBok o.l også. Og som man tar seg ut i.Må gjerne sifra hvis du vet om en blogg jeg kan finne litt tips også.Men det er jo smak og behag. For å kommentere Eliisa over her, så synes jeg det heller ikke er videre pent når en xs har på seg miniskjørt. Pipestilker med kul på midten er like fint som celulitter og hengerompe!Kanskje enda et bevis på at vektdiskrimineringen er den værste i disse dager.Bloggen din er super Drea!

Eliisa

22.06.2008 kl.17:31

nannings - Det er jeg helt enig i.Man må kle seg etter kroppen sin, og de fleste er som kjent helt normale, derfor tror jeg "normale" motebloggere får mest treff på siden sin, siden de fleste kan identifisere seg med dem.

Line

22.06.2008 kl.18:02

Jeg syns absolutt ALLE kan poste outfit bilder. Uansett hvor store de er:)

STINEBS

22.06.2008 kl.18:46

Det er jo en grunn til at Ida Wullf, Blondinbella, Drea, Marie Amanda, Ulrikke og toroborgen er populære bloggere. De alle er jo pene mennesker! Pene mennesker er mer interessante enn stygge mennesker, sånn er det bare.

Katrin

22.06.2008 kl.18:54

Morsomt og se at du ser på deg selv som slank, tynn og pen...Hehe, jeg tulla:)

Princess Silje

22.06.2008 kl.18:56

Personlig mener jeg at klær er penere på tynne mennesker. Nå tenker jeg vell mest på moteverdenen og catwalk, klær er rett og slett penere på slanke og høye mennesker. Men når det er sagt så er vell outfitbilder ment som inspirasjon, og da spiller vell størrelse ingen rolle?

bob

22.06.2008 kl.18:57

Den eneste grunnen til at det er "fint" å være tynn er fordi vi stadig vekk blir matet med dette idealet. TV, data, reklame postere, utstillingsdukker osvOOOOG! grunnen til det er at:Før, var det fint å være frodig, fordi det symbooliserte at kvinnene hadde nok mat, og det første til at hun ville overleve lenger tilfelle det ble tomt for mat, og at hun hadde mer melk enn de tynne.

Men så gikk tiden , og kvinner ville kvitte seg med den "overkvinnelige" kroppen, så de gjorde et opprør, med å være "tynne", slik at kroppen ble mer lik en manns. Mindre hofter og pupper. Da kom dette på moten og det spredde seg. Men man ser at senere så ble det feminime og maskuline forskjellen fremhevet. Ved hjelp av korsetten.. nei, jeg skal ikke gå innpå det. Men poenget er at vi syns det bare er fint fordi vi er lært opp til det. Fyldige jenter er MINST like fine.

Katrin

22.06.2008 kl.18:57

Haaah, jeg fikk ett lettere støkk i meg med det samme jeg postet den og tenke "HVA hvis hun trodde jeg var frekk nå!!"Men, JEG TULLA!Og skrev det vel bare fordi at jeg "vet hvem du er" foruten bloggen, lizzom:PJeg skal begynne å blogge outfit-bilder jeg også, så skal jeg vise at tjukke jenter kan gjøre det! Pøøh, noo way:P

Drea

22.06.2008 kl.19:14

Katrin: haha! :b

Selv om du tulla; jeg ser på meg selv som ganske så normal. Absolutt ikke tynn, ikke pen, ikke stygg, ikke feit, ikke slank. Slank har jeg vel vært en gang for noen år siden, men utrolig nok trives jeg bedre med meg selv nå enn den gangen. Det er det vel mange grunner til.

Jeg ser på meg selv som ganske så muskuløs, og det har jeg vel all grunn til også. Jeg syns også det blir feil å kalle meg selv feit, for feit er jeg ikke. Det er absolutt ikke du heller, forresten. Jeg er normal. Normal i disse dager blir lett tolket som feit, og det er teit. (Ja, jeg skreiv det for at det rima.)

Mette

22.06.2008 kl.19:18

Jeg syns ikke motebloggere, eller bloggere generelt for den saks skyld, trenger å være slanke og pene. Utseendet spiller ingen rolle, så lenge de er gode bloggere,(og i dette tilfelle)har litt greie på moter. Jeg syns det er dumt at det skal være sånn som du beskriver, for man blir ikke en dårligere blogger av å ha noen ekstra kilo på kroppen.

Nilei Kattarina

22.06.2008 kl.19:48

Fint outfit!Jeg er helt enig med Mette.

Tove aka TFT

22.06.2008 kl.20:37

Nei, men det er ofte de pene og de med glamoröse liv vi interesserer oss for. Normale liv har man selv liksom. hehe!BlondinBella hadde ikke blitt den hun har blitt om det ikke hadde värt fordi hun virker opptatt av mote, utseendet, glamoröse ting i hverdagslivet etc. OG når du ser henne så ser du at hun er en kraftig jente som ser stunning ut uansett.Du er ei flott jente du også Drea! Skal ikke kjimse over deg selv. :p

Anne

22.06.2008 kl.20:43

Men seriøst. Det er god stil det handler om, og om du holder deg oppdatert nok på det som skjer i motebildet. Pluss at fine bilder og bra språk også spiller inn. Og som hun ovenfor skriver, glamorøst hverdagsinput alle kan bruke til noe.

Drea

22.06.2008 kl.21:19

Tove aka TFT: Blondinbella er da ikke en kraftig jente?! :O

Akkurat det er poenget mitt. Normal blir forvekslet med kraftig eller stor these days.

Nina

22.06.2008 kl.21:38

jeg syns det er mye penere å være normal enn å være syltynn. Normal kommer jo akkurat an på øyet som ser, men jeg syns f.eks du og blondinbella er normale jenter. Jeg syns ikke klærne sitter no fint på modellene, de henger jo bare å slenger. Penere om man har litt former. Men angående moteblogger, kraftige jenter kan godt ta outfitbilder. Det gjelder bare å finne klær man kler og som sitter pent. Det samme gjelder jo for tynne jenter.

Elise

22.06.2008 kl.21:43

Bloggverden bør så absolutt være mer enn modelltynne jenter som legger ut outfit-bilder.

Drea

22.06.2008 kl.21:46

Nina: jeg er helt enig. Former er penere. Jeg klarer fremdeles ikke helt skjønne hvorfor vi alle vil bli så tynne som mulig. Likevel blir også jeg påvirket. Rare greier.eliiise: Helt enig. Heldigvis er den det også. : )

Marita

22.06.2008 kl.21:47

Interessant problemstilling du tar opp. Men det er vel kanskje naturlig at det blir den samme utseendefokuseringen i forhold til blogger som i f.eks ukeblader, tv og resten av samfunnet DESSVERRE. Jeg tror likevel at vanlige mennesker ved blogging har en mulighet i større grad enn via andre forum til å "nå frem" og å bli sett og hørt. Men da må man kanskje utmerke seg på andre områder som f.eks gode bilder, bra tekster, god humor osv. For det må være noe som får leseren til å ville gå tilbake og lese bloggen igjen...

emmely

22.06.2008 kl.22:12

NÆH! motebloggere bør ha kul stil, være litt fotogene og ta kule bilder. tynn eller smellfeit spiller ingen rolle. ingen modellkropp kan redde de der som tar alle bildene i det samme speilet fra den samme vinkelen.. med de samme jeansene fra vero moda. det er dritkjedelig.

June

22.06.2008 kl.22:35

Ja, helga som kommer. Fest fredag og lørdag. Har kjempelyst til å dra, men vet ikke hvem som skal dit. Og om noen jeg kjenner skal dit i det hele tatt. Jeg har jo ikke mobiil. :-b

tinkerbelle

22.06.2008 kl.23:39

Jeg liker best blogger som skriver om dagligdags ting og mote samtidig jeg! Om man er tykk eller tynn spiller liten rolle. Flaks for meg at jeg lever i en "klesverden" der det var ok å ha former! :D

Maria

23.06.2008 kl.00:21

Inn i diskusjonen med BlondinBella; hun er kraftig i mote-verdenen. Isabella har ikke en kropp som man kan se på runwayshow med Cavalli, det er hun for kraftig til. Men i den "normale" verdenen, blant oss dødelige, er hun helt normal. ;)

christine

23.06.2008 kl.00:31

men det er jo ikke de såkalte "tynne barbiedukkene" sin feil at ikke "større" mennesker poster oufits? det er jo bloggernes eget valg!og da kan man vel ikke kalle det slankepress? og om denne bloggeren ikke får så mange kommentarer så trenger ikke det å være fordi hun ikke har "riktig størrelse". det er mange bloggere der ute som nesten ikke har lesere i det hele tatt og da får man ikke kommentarer. uansett stor eller liten..

Julia Isabelle

23.06.2008 kl.01:31

Likte det antrekket! :)Jeg mener at man kan blogge uansett hvordan man ser ut. Det handler jo om interesse og kunnskap, er man flink innen det man blogger om, så ser jeg ingen grunn til at man ikke skal gjøre det. :)Man kan bli en stor blogger uansett, tror jeg. :)

benedikte

23.06.2008 kl.01:38

en flink blogger kan være både tynn og kraftig. utrolig fin kjole:)

Sharon

23.06.2008 kl.01:46

Takk for en fin og ÆRLIG blogg!! Synes vi skal blogge alle som føler for det, uansett stor, liten, lang eller kort. Viktigste er at vi er fornøyde med oss selv! Synes forresten at du skal fortsette med å legge ut "dine outfit" jeg.

Dean

23.06.2008 kl.02:36

Du er saa pen, Andrea :)Flott innlegg!

Nette

23.06.2008 kl.03:30

Utrolig pen kjole! Alle som elsker mote, har bra stil og fine klær har jo masse å komme med og være til inspirasjon! Men klær ser jo bedre ut på de som er slanke til normale i størrelsen da, mener jeg. MEN det er jo ikke kroppen jeg dømmer når jeg ser outfitbilder osv, det er jo hva bloggeren har på seg ;-)

Marie

23.06.2008 kl.09:00

Mitt generelle inntrykk av blogg.no, er at det ikke akkurat skader å være pen/tynn osv. Av og til føler jeg nesten sånn at de som folk syns er pene får oppmerksomhet nettopp derfor, og ikke på grunnlag av selve bloggingen. Trist, men sant. Jeg er jo for at alle størrelser og ansikter skal få komme frem, og blogg var jo et godt utgangspunkt for det! :)Veldig fin kjole! :)

Merethee

23.06.2008 kl.10:16

Motebloggere MÅ være syltynne!Ohno, de skal være seg selv, det er alt. Det er det viktigste!

Luna

23.06.2008 kl.13:59

Flott at du tar opp dette, har tenkt lenge på det selv. Jeg kan personlig ikke huske å ha vært innom en blogg og sett outfit-bilder av noen som ikke er supertynne. Kanskje det er fordi de som ikke er "så tynne" føler at de ikke kan poste bilder av seg selv, nettopp pga. dette problemet. Jeg er ikke akkurat den tynneste selv, men har lagt ut bilder av meg selv, og prøver å ignorere akkurat dette med hvor tynn/kraftig jeg ser ut. Flott kjole forresten :-)

restrup

23.06.2008 kl.14:12

først: i mine øyne er det få motebloggere. man blir ikke en moteblogger ved å poste et outfitbilde. når det er sagt...... jeg skjønner hva du mener med 'motebloggere'. og jeg syns ikke de må være slanke men for at det skal fange min interesse må det være pent å se på. og jeg har alltid og kommer vel også alltid til å mene at klær generelt ser bedre ut på slanke mennesker. hvis jeg skal være helt ærlig. men det finnes unntak. mennesker som har noe spesielt, som får alt til å se bra ut. mennesker som vet hva som passer sin egen kroppsfasong. da vil en kjole se fantastisk ut, uavhengig av kroppsfasong eller vekt. mitt poeng eeer: en god blogger er en god blogger selvom man ikke er en 'size 0'. en god blogger fanger interessen til leserne uten å være verdens peneste. men det vil alltid være lettere å fange interessen til andre hvis man er pen å se på. hvis man ligger tett opptil det mange ser på som det perfekte. sånn kommer det nok alltid til å være.

Linda North

23.06.2008 kl.14:35

Er det meg du hinter til eller, Drea? ;P

Drea

23.06.2008 kl.14:40

Linda North: hahahaha, NEI! Raring. :b Du er da absolutt ikke kraftig, så det så. :)

Karen-Anne

23.06.2008 kl.14:45

Hei :)Først vil jeg bare si at du er en kjempe flink blogger! Liker å lese det du skriver. :)Jeg synes ikke motebloggerne trenger å være slanke, tynne og pene. Jeg mener at alle er pene på en eller annen måte. Så vil jeg si noe om klær. Hvis en person er litt overvektig, gjelder det å kjøpe riktige klær og riktig størrelse. Jeg mener alle kan se bra ut så lenge de velger det riktige. Jeg ser ofte runde jenter som tar på seg trange klær fordi de tror det er det som gjelder. Det blir feil.Vel, konklusjonen min er at ingen er perfekte. Det kommer heller aldri til å være noen som er det i mine øyne. For hvem kan vel definere hva som er perfekt eller ikke?Jeg er enig i det meste restrup har skrevet.

Drea

23.06.2008 kl.14:52

Jeg er helt enig i det du skriver Karen-Anne. Hva er perfekt? Hvorfor må vi interessere oss i de vi tror er perfekte? For meg er det mest perfekt å være seg selv. Det er mest perfekt å være ærlig og vise hvem man er. Det er så nærme perfekt som vi får det, og ikke de falske fasadene om det perfekte liv. Det finnes ikke noe som heter perfekt liv.

: ) Hvorfor skape falske sider av livet sitt, når livet i seg selv er utrolig spennende? Jeg fatter det ikke. :b

draum

23.06.2008 kl.15:17

En moteblogg bør bestå av en person som har en unik stil. Og som kan kle seg etter sin egen størrelse.

Fleurette

23.06.2008 kl.15:59

Jeg bryr meg ikke om kroppstørrelsen til motebloggeren så lenge hun ikke er jævlig kjedelig og har dritkjedelig stil. Hvis hun ikke får så mange kommentarer på antrekkene sine så kan det jo være fordi hun er kjedelig og uoriginal. Hvem vet? Det er så lett å bare skylde på kropp og vekt nå om dagen bare fordi man er kraftig ikke oppnår det man vil. "Er jeg for kraftig siden ingen kommenterer antrekkene mine?"... Wake up. Skyld heller på hvor kjedelig bloggen eller antrekkene er, ville jeg ha sagt. Jeg har mange litt kraftige venner som har fantastisk bra stil. Da de blogget fikk de masse kommentarer - rett og slett fordi de hadde bra stil. Skjønner? Dessuten så er det noen som skriver at motebloggere bør ikke være tynne eller size 0. Så nå skal alle tynne motebloggere gå på McDonaldsdiett for at ikke-size-0-mennesker skal føle seg bedre?

Marthe

23.06.2008 kl.17:56

Som Kamilla i første kommentar her sa: en blogger er en blogger. Uansett størrelse. Det viktige er stilen! Jeg har sett mange store mennesker med utrolig stilig stil, og jeg har sett tynne mennesker med horribel stil. Riktignok, en større person har kanskje flere "begrensninger". Jeg mener, man må kle seg etter størrelsen.

Marthe

23.06.2008 kl.18:39

Det glemte jeg: veldig fin kjole!

Cathrine

23.06.2008 kl.20:39

Hei. Fine klær, og jeg må si jeg liker bloggen din, og det du skriver. Jeg selv og har lurt på det der. Selv er jeg ikke en av de tynneste, men vurderer å prøve det litt for å se om det blir noe positivt.

Marte

23.06.2008 kl.23:26

Veldig søt kjole:)

Karina

24.06.2008 kl.14:16

Nydelig kjole:)

Ivana

24.06.2008 kl.14:50

Min personlig mening er at det ikke spiller noen rolle åssen man ser ut.Det er jo ingen regler om at man MÅ være tynn for å ha en moteblogg. Slikt spiller ingen rolle for min del og det bør ikke spille noen rolle for andre heller.

Marte Madèleine

24.06.2008 kl.21:56

Hva er din mening? Bør motebloggere være slanke, tynne og pene?- Så absolutt ikke! Man kan kle seg bra selv om man ikke ser ut som en supermodell!Bør bloggere generelt være pene for at vi kan like dem? Neei :) Kjempe søt kjole!

Emma

24.06.2008 kl.22:01

Jeg tror vi mennesker blir tiltrukket av det vakre og symmetriske (og det er faktisk vitenskapelig bevist!) Jeg synes det vakreste som finnes er selvsikkerhet. Størrelse har ikke så mye å si, selvom jeg selv synes jeg kunne kvittet meg med en kilo eller fem. Bottom line is; jeg tror vi liker blogger til folk vi finner tiltrekkende, selvsikre og morsomme. Ikke tynne og blonde. Og forresten; du skriver helt fantastisk bra! DERFOR liker jeg bloggen din! ;) Du er pen også forresten, så.. Er ikke rart bloggen din har mange besøkende! ;P

Heartpost

24.06.2008 kl.23:41

Det er egentlig det samme for meg om de som poster outfit bilder er tynne eller ikke. Alle folk er forskjellige! Forresten, den kjolen var veldig fin og var veldig fin til deg! Fikk nesten lyst på en selv, men tror nok prisen kan bli en hindring...

Heartpost

24.06.2008 kl.23:46

Og enda en "forresten"; jeg synes det du skriver er det som er mest interesangt med bloggen din, synes du er ganske flink til det. Men du tar jo fine bilder også, både outfit bidler og "valige" bilder. :)

Heartpost

24.06.2008 kl.23:46

"vanlige" *

thoughtsofrandomness

25.06.2008 kl.23:31

Interessant tema å ta opp. Personlig synes jeg ikke at det gjør noe at jenter med kurver kan legge ut bilder og skrive om mote.Synes det er koselig å se vakre jenter med former, kjedelig å se strekmennesker i lengden, selv om det nå måte være mote.Viktigste er vel selvtillit, har man ikke det så ser man vel ikke ut, samme hvilken form man måtte ha. Hvis folk ikke gidder å lese blogger til folk de ikke synes er attraktive så synes jeg de personene har et lite problem, det hele handler jo om å skrive bra, så hvis du finner noen du synes skriver bra skal utseende til den personen ikke ha noe å si.Synes absolutt du kan legge ut outfit bilder og liknende, selv om du kanskje ikke anser deg selv så pen, så skal du ikke se bort fra at det er en del folk som synes det.

Drea

26.06.2008 kl.00:42

thoughtsofrandomness: jeg ser på meg selv som pen. Jeg syns ikke jeg er stygg, og jeg har ganske så god selvtillit uten at det blir klysete. Mener jeg selv, i alle fall. : )

Jeg er ikke så ille pen, men tynn er jeg nok ikke. Men, det er jeg faktisk glad for også. Jeg vil ikke være en strek. : ) Jeg liker hoftene mine. Jeg liker rumpa mi. Jeg er fornøyd med at jeg er den jeg er. Endelig.

Emma

26.06.2008 kl.02:07

Det er jo en grunn til at de mest kjente bloggerene er pene, tynne og lever "perfekte" liv. Andre mennesker elsker å drømme seg bort på den måten, de trenger bevis på at det finnes "perfekte" mennesker, iallefall mer perfekte enn dem selv. Det blir litt ungdomsskoleopplegg, alle elsker og hater de pene og populære, om du skjønner. Det er en grunn til at folk spør om tips til hårprodukter og hudkremer fra feks. Ida Wulff; de vil være som henne. Nå ble dette litt mer om bloggere generelt, men du tar poenget.

Drea

26.06.2008 kl.11:04

Emma: jeg skjønner det der, men likevel skjønner jeg ikke hvorfor vi trenger å hate/elske mennesker som tilsynelatende har det "perfekte" liv. Selv er jeg utrolig fornøyd med mitt eget liv. Er ikke det nok? Er det ikke det som teller? For meg er det i alle fall det, og derfor har jeg vel kanskje liten forståelse når det kommer til å se på andres liv som perfekte. Jeg tror ikke på det perfekte. Jeg tror på det ekte. Det gjør ingenting at du snakker om bloggere generelt, for det var ikke ment bare om "motebloggere". det var ment litt mer generelt.

: )

thoughtsofrandomness

26.06.2008 kl.15:09

Høres veldig bra ut. Det viktigste er nå at man er fornøyd selv, bra hvis man unngår å være klysete også, Ikke at jeg bryr meg om hva folk flest mener, men greit å ikke framstå som en klyse uansett :)

Stine

26.06.2008 kl.18:49

Det er morsommere å lese blogger som ikke alltid er like. Det er jo moten vi skal se på, ikke dømme andres utseendet? :-D

Frode

26.06.2008 kl.21:23

Jeg skjønner hva du mener, men er det urealistisk med tynne pene mennesker da? I alle tider har mennesker har folk strebet etter det skjønne, og å opphøye pene mennesker er jo utrolig menneskelig da. Dessuten er du sikkert ikke alene om å synes at litt frodigere kvinner er fint! Vi er mange som synes det! Jeg ser bare ikke helt problemet med å like tynne, pene, fotogene mennesker. De er jo flotte å se på. Man får en god følelse av å beskue dem!PS: aldri si aldri;)

Madelaine

26.06.2008 kl.22:38

Jeg synes motebloggere kan se akkurat ut som de vil, så lenge dette er noe de virkelig brenner for å kan noe om :) Kraftige mennesker trenger like "kule" klær som tynne jenter.Kjempe bra blogg:)

Irja

27.06.2008 kl.14:51

Syns også at motebloggere (og andre bloggere) selvfølgelig kan og bør komme i alle størrelser og fasonger. Det jeg reagerer mest på i denne diskusjonen er vel ikke det som egentlig var meningen, men hvordan både du og de som har kommentert her omtaler tynne mennesker. Vi har følelser og komplekser selv om vi er størrelse small, altså. Å kalle noen for "en strek", er akkurat like frekt som å kalle noen for en flodhest når det kommer til kropp. Legger også merke til at det er lov å si "tynn", men at "tjukk" er tabu og byttet ut med "kraftig" eller "frodig". Ellers er jeg enig med Emma.

Drea

27.06.2008 kl.15:32

Irja: jeg må si meg ganske uenig. Verken tynn eller tykk er ord som ikke er lov å si. Noen er

tykke, noen er tynne. Det er ikke noe å legge skjul på. Jeg har ikke kalt noen en strek, og heller ikke en flodhest. Slike ord bruker jeg ikke om mennesker. Tykk og tynn derimot. Det er ord jeg mener er passelig. Alle har komplekser, det er akkurat det jeg vil frem til. Jeg irriterer meg over at mange tror det å være tynn er perfekt, og jeg irriterer meg over at tynne lettere blir godtatt og sett opp til enn normale mennesker. Jeg har egentlig ikke snakket om tykke mennesker heller, bare normale og kraftige. Store forskjeller her. : )

Normale mennesker blir ofte sett på som kraftig these days.

Camilla

28.06.2008 kl.21:03

Så bra at noen endelig tørr å si noe om dette, jeg syns det er tøft gjort av de "store" motebloggerne å legge ut bilde!

Desverre er det så stort press på det å være tynn og "perfekt" i disse dager at noen rett og slett blir sett ned på eller mobbet pga vekta si. Men jeg synes at de store skal ta hensyn til kroppsfasongen sin, ikke gå i miniskjørt og korte topper (for eksempel!) men lage sin egen stil tilpasset figuren sin.Jeg syns ikke det er noe forskjell på om en blogger er tynn og pen eller tjukk for at jeg skal lese bloggen.-Camilla

Johanne

11.08.2008 kl.12:58

Herregud, jeg er så enig! Jeg kommenterte faktisk på det der nå veldig nylig, på bloggen til linniiie.com. Kan kopiere inn her.

Litt redd for at dette skal oppfattes som et personangrep på Linnéa, det er det absolutt ikke ment som, men:"Du var ikke tykk, men større enn du er nå. Synes du er fin som du er uansett, men jeg har registrert noe som er litt synd. Det er at ofte virker det som at mote og "tynnhet" skal gå hånd i hånd; du fikk liksom så mye bedre stil da du "ble tynn", og plutselig var du solbrun og hadde lyst, fint hår.Hvorfor må det være sånn, egentlig? (Obs! Dette er ikke klaging rettet mot deg, men mot.. jeg vet ikke, samfunnet sikkert.)Et godt eksempel er Nicole Richie. Hun så ut som trash før, ikke nødvendigvis fordi hun hadde noen kilo for mye, men pga at hun ikke hadde hun der Zoe-dama (eller hva hun nå heter) til å style seg. Storesøstra mi er ganske tynn, og hun provoserte meg så sinnsykt en dag hun sa (om Lindsay Lohan): "Ja men, man ser jo bare ikke bra ut dersom man ikke er så tynn. Klærne ser bedre ut på de som er så tynn". Det verste er at jeg tar meg selv i å tenke det også. FY SKAM!"Det er jo nesten så jeg ikke tør å ta bilder av meg selv om jeg har kjøpt noe nytt, fordi jeg ikke har tynne bein og armer osv.

Skriv en ny kommentar

Drea

Drea

28, Frøya

Norske blogger

Kategorier

Arkiv