hits

Isn't it ironic?

Litt ironisk, hva? Jeg postet nettopp et innlegg hvor jeg klaget høylydt over dårlig sommerblogging, også har jeg dabbet litt av de to siste dagene selv også. Det er bare en travel uke. Jeg har blitt helt opphengt i noe, og når jeg bestemmer meg for å få til noe så klarer jeg nesten ikke slutte. Jeg klarer ikke ta pauser engang, bortsett fra når jeg må. Vel, nok om det for nå, mer om det kommer i morgen. Da skal nok alt være klart. Forhåpentligvis.

Apropos i morgen. I morgen drar vi på dagstur til Trondheim, og jammen skal vi ikke kjøre dit på fredag også. I helga skal jeg og Vilja på forumtreff sammen med ganske mange andre februarbabyer (og mammaer), og det blir nok morsomt. Dessuten skal vi møte June, og forhåpentligvis får jeg shoppa litt også. Jeg trenger nye gensere. Og topper. Og gjerne en fin sommerkjole også. Og sko. Godt jeg har penger på kontoen ser jeg.

På torsdag skal jeg til tannlegen, for nå har jeg endelig ringt og bestilt time. Da blir det antageligvis borring, for jeg mistenker et hull i høyre hjørnetann. Heldigvis har jeg ikke tannlegeskrekk, så jeg gleder meg egentlig bare til jeg har vært der. Da slipper jeg å tenke mer på det. Forresten; har du tannlegeskrekk? Om du har det; hvorfor? Ciao.

38 kommentarer

silje

23.06.2009 kl.18:02

Jeg fikk det plutselig sist jeg var hos tannlegen, redd for smerten vil jeg tro, ettersom jeg alltid borer uten bedøvelse, =P

June

23.06.2009 kl.18:02

Gleder meg til besøøøk! :-D

cathrine

23.06.2009 kl.18:06

Jeg har tannlegeskrekk ja, alltid hatt det så ble det ikke bedre når jeg fant ut at jeg ble nødt til å operere kjeven. Men nå når jeg er ferdig med både regulering og og operasjon så er ikke tannlegeskrekken sååå ille lengre :) Litt greit med rolig blogging , særlig om sommeren. Greit om en har mye på hjertet, men så dumt med de som blogger uten og ha noe vettigt at all!

Hilde

23.06.2009 kl.18:30

Jeg synes det er gøy å gå til tannlegen jeg. Merkelig det der. Samme med sykehuset, jeg synes det er spennende. Antakeligvis er jeg ikke redd noen av de fordi jeg aldri i løpet av mine 21 år har hatt hull i tennene, eller brukket noe.Jeg bare lurte på en ting;Skulle åpne en link på siden din i en ny fane, og da må man jo høyreklikke. Men det går ikke på siden din, og jeg anntar du har satt på denne sperren for å skjerme bilder. Kan jeg spørre hvordan du får gjort det? Jeg skulle så gjerne ha gjort det selv, da bilder jeg tidligere har lagt ut på min blogg ble misbrukt. Håper du svarer på dette :)

Anette

23.06.2009 kl.18:30

Jeg har tannlegeskrekk! Har aldri tenkt noe over hvorfor jeg har det,men den første borreopplevelsen min var ikke særlig positiv. Jeg gikk i 2.klasse og en finsk-svensk tannlege borra for harde livet og jeg hadde ikke bedøvelse heller siden det var den første gangen..Etter det hadde jeg hull i tenna 8 år på rad..ikke særlig gøy;PMen nå har jeg hatt 3 år på rad med null hull!;D

Lea

23.06.2009 kl.18:34

Neinei, har ikke tannlegeskrekk.. Det er såå mye annet man kan bruke kreftene sine på så hvorfor være redd for noe(n) som vil hjelpe deg?

Nina

23.06.2009 kl.18:35

Tannlegeskrekken min går ut på at jeg er redd for smerten tannlegen kommer til å påføre meg :p Heh

Linn Maria

23.06.2009 kl.18:40

Har heldigvis ikke tannlegeskrekk! Har vært heldig med tanngenene, så har aldri hatt hull eller problemer med tennene, men greit å ikke være livredd om jeg skulle komme til å besøke tannlegen en gang i fremtiden ;-)

Reidun Beate

23.06.2009 kl.18:41

Nja jeg har det litt, men er ikke redd for det han gjør. Mer redd for det han kanskje må gjøre. Livredd for at jeg må trekke tenner i fremtiden. Jeg borrer uten bedøvelse til og med. :P Haha. Jeg er livredd sprøyter. :P

Vero

23.06.2009 kl.18:44

Sommer er sommer, butikkene har sommertider og til å med tv seriene tar seg sommerferie, da skulle det bare mangle at også bloggerene tar seg en liten sommer pause. God sommer! :)

Siri

23.06.2009 kl.18:47

Jeg har tannlegeskrekk, jeg hater å være hos tannlegen fordi jeg bare blir sittende å tenke på hva som skjer hvis borren glipper og borrer meg i tunga eller tannkjøttet. AU.

Sigrid.

23.06.2009 kl.18:47

Nei, jeg liker å gå til tannlegen jeg! :-D

Marthe :D

23.06.2009 kl.19:02

Jeg har hatt tannlegeskrekk så lenge jeg har levd (er 14år) ,men nå har jeg trukket 2tenner,borra og har nå regulering, så nå tenker: "Hvorfor være redd for å gå til tannlegen?" Så tannlegeskrekken blir stadig mindre kan du si :-)Stå på videre, Drea. Liker bloggen din

PRIYA

23.06.2009 kl.19:07

Fint du er tilbake, har savnet bloggingen din :-)0 tannlegeskrekk her.

Annemarie

23.06.2009 kl.19:19

Jeg har ikke tannlegeskrekk, men gleder meg ikke akkurat til å dra dit heller...

Caroline

23.06.2009 kl.19:23

Hei :) Jeg har ikke tannlegeskrekk, men liker heller ikke å være der da:P Ikke noe jeg gjør uten jeg MÅ :PKjekt med penger på kontoen, håper du finner en kjole du liker.Jeg har nettopp kjøpt en fin blå kjole med hvite prikker på Gina T. Innlegg på bloggen min om du vil se den :)Ha en fin dag !

Walk of Shame

23.06.2009 kl.21:01

Jeg har helt grusom tannlegeskrekk. Jeg sitter og skjelver og griner (pinlig blant barn som jeg prøver å ikek skremme og deres foreldre som kjefter..) på ventekontoret, og jeg må ta piller for å slappe av. Tror jeg så vidt toucher stolen med bakhodet og hælene mens jeg stortuter og klarer ikke å slappe av før en uke etterpå. Hvorfor? nazitannlege på barneskolen som trakk tenner uten bedøvelse, og som trakk tenner uten grunn :/ Han jobber heldigvis ikke som tannlege lenger!

idaazeen.. <3

23.06.2009 kl.21:02

Jeg har tannlege skrekk fordi tannlegen min er så sur og ekkel. Jeg hater å dra dit ! Virkelig.

Guro

23.06.2009 kl.21:06

Jeg har tannlegeskrekk. Jeg har enda ikke gått til tannlegen (uten om reguleringstannlegen da, selvfølgelig) alene. Det er nesten litt pinlig å være nesten 17 år og måtte ha med seg foreldre til tannlegen. Men jeg har virkelig helt panikk. Det er kanskje fordi jeg aldri har borret eller noe. Jeg er så livredd for at hver gang skal være den første gangen jeg må gjøre noe annet enn å bare fjerne tannstein liksom. Eller så kan det ha noe med å gjøre at jeg har trukket flere tenner, og at det er noe av det verste jeg noen gang har gjort.

ingrid

23.06.2009 kl.21:34

Tannlegeskrekk ja? Uff, så utrolig også det! Skulle egentlig til tannlegen i dag, og hadde "manna meg opp" til det i flere dager nå. Men en time før jeg skulle dra ringte tannlegen å sa at datasystemet deres var nede, slik at jeg ikke kunne komme. Det var litt synd, for om jeg hadde vært der i dag, hadde jeg jo vært ferdig med det nå! ;) Vet ikke helt hva den kommer av den skrekken, redd for smerten egentlig, har desverre en veldig lav smerteterskel. Også har jeg alltid fått høre det på tannlegekontoret at jeg burde slutte å være redd nå, jeg er tross alt 19 år. Det synes jeg blir veldig feil å si av en tannlege, for tannlegeskrekk mener jeg er akkurat som f.eks flyskrekk, altså ikke en ting man vokser av seg! Vurderer sterkt å bytte tannlege nå, til noen som tar dette med tannlegeskrekken min på alvor!

Amalie

23.06.2009 kl.22:03

JA, jeg har tannlege skrekk. hater tannlegen over alt på jord "/ Den tannlegen jeg hadde før er grunnen. Hun veiver med sprøyten rett forran ansiktet på meg, og båret i tannkjøttet mitt flere ganger, og ikke nok med det men hun har faktisk stukket sprøyten gjennom hele lippen på en venninne av meg :S

Åshild

23.06.2009 kl.22:13

Har ikke egentlig tannlegeskrekk, men HATER lyden av borret. Er sikkert fordi når jeg var liten så hadde jeg alltid hull i tennene (Har det vell kanskje fortsatt også da men.. :P )

Hilde

23.06.2009 kl.22:32

Tannlegeskrekk har jeg av høyeste grad. Kort fortalt er det fordi tannlegen løy til meg da jeg var yngre. Hun skulle trekke én tann, og det var det.. Hun tok bedøvelse 3 plasser, og sa hun skulle borre noen hull i tillegg? Jeg gikk ut av tannlegekontoret med 3 tenner mindre..Da hun trakk ut tennene klaget jeg over smerte, og kjeftet hun på meg.. Nå er alle mine tannlegebesøk ødelagt pga. denne damen som heldigvis har sluttet der jeg går til tannlegen! :)God sommer!

Silje

23.06.2009 kl.23:29

JEg liker ikke å gå til tannlegen, men det er jo helt greit. Når jeg var liten skulle jeg borre for første gang. Da var jeg redd da!Men blir jo vandt til det etterhvert..

Johnsine

23.06.2009 kl.23:40

Hehe! Jeg turte ikke lese kommentarene over, redd for at jeg skal få skrekken! Er ikke spesielt redd tannlegen, det kommer vel litt mer an på pengeboken av og til, og latskapen, selvfølgelig ;)

Ingvild

23.06.2009 kl.23:54

Jeg tror jeg har den værste tannlegeskrekken du har hørt om. Jeg vet ikke hva jeg er redd for, bare er livredd, og har nektet å gå til tannlegen på 6(?) år. Avbestilt alle timer jeg har fått, og bare nektet å gå. Heldigvis er jeg heldig med tennene mine, så de sær ikke stygge ut fordi jeg ikke har vært hos tannlegen ;)

Martine

24.06.2009 kl.00:00

Jeg har absolutt ikke tannlegeskrekk! Sist gang holdt jeg på å sovne i stolen mens tannlegen borret i munnen min..Merker at bloggverdenen har dabbet litt av nå som sommeren har kommet ja.. Egentlig bra - det betyr vel bare at folk kommer seg litt mer ut! :)God tur til trondheim! :)

Test

24.06.2009 kl.00:14

Hei, jeg vil gjerne legge ut ett innlegg med mine favorittblogger, og du er på listen. Jeg lurte på om det var greit jeg printscreenet / lagret headeren din og la den ut som illustrasjonsbilder over linken til siden din? :)

Chri

24.06.2009 kl.01:02

Huff ja, har litt tannlegeskrekk. Har havnet i stolen hos en mindre bra tannlege engang, han skremte vettet av meg.. Ha det artig med June da! Vi blir faktisk samboere om ei uke :)

Katrine

24.06.2009 kl.02:21

Jaa har tannlegeskrekk desverre:/ Vet ikke hva det kommer av for har ikke opplevd noe ille hos tannleger. Tror det kan ha noe å gjøre med at jeg ikke har kontroll og ikke vet hva de blir å gjøre, er hvertfall ikke redd for litt smerte for det tåler jeg:) Har sprøyteskrekk i tillegg så det gjør det ikke bedre med tanke på bedøvelse:p Har ikke vært hos tannlegen på 3 år nå.. Har hatt regulering og var ikke noe redd for å gå til kjeveortopeden, visste jo at han ble ikke å borre eller noe anna tøv. Er litt rart det der. Du skal hvertfall være glad du ikke har tannlegeskrekk!

Sara Vintland

24.06.2009 kl.02:26

Jeg liker ingenting slike ting som kan gjøre meg vondt, derfor jeg liker verken tannlege, lege eller noe sånt.Du er heldig som ikke har skrekken.

Maria Therese

24.06.2009 kl.02:37

Jeg kan ikke fordra tannleger, jeg ganske enkelt misliker de, og det noe så veldig. Helt ærlig, så aner jeg ikke hvorfor. Det har bare ganske enkelt blitt sånn - og jeg misliker det også. For jevnt over vil jeg påstå at jeg er ganske så positivt innstilt til livet generelt, uansett hva det måtte by på. Men tannleger...seriøst, jeg tar til tårene. Fullstendig stesset - og jeg nærmest skjemmes. Jeg har gjennomgått verre før. Herregud, jeg har til og med avlyst et bryllup i sisten liten! Men tannleger....skrekk og gru. Desverre går det mot tiden for å bestille nok en kontrollsjekk. Jeg har allerede brukt tre måneder på å mote meg opp...

Maria Therese

24.06.2009 kl.02:37

Jeg kan ikke fordra tannleger, jeg ganske enkelt misliker de, og det noe så veldig. Helt ærlig, så aner jeg ikke hvorfor. Det har bare ganske enkelt blitt sånn - og jeg misliker det også. For jevnt over vil jeg påstå at jeg er ganske så positivt innstilt til livet generelt, uansett hva det måtte by på. Men tannleger...seriøst, jeg tar til tårene. Fullstendig stesset - og jeg nærmest skjemmes. Jeg har gjennomgått verre før. Herregud, jeg har til og med avlyst et bryllup i sisten liten! Men tannleger....skrekk og gru. Dessverre går det mot tiden for å bestille nok en kontrollsjekk. Jeg har allerede brukt tre måneder på å mote meg opp...

Drea

24.06.2009 kl.08:10

Marie: veldig fint at du spør! :) Det er greit, ja! :DChri: hihi, ja, jeg har fått med meg det der! :) Da kommer jeg på besøk, så blir det reine bloggtreffet jo! ^^

Trine

24.06.2009 kl.13:08

Jeg har super-tannlegeskrekk!!! Skal til tannlegen om 2 timer for å fjerne stingene fra en visdomstann-operasjon forrige uke...skjelver i buksene allerede!Under operasjonen gråt jeg som en liten unge mens jeg hadde Testament på full guffe i ørene. Stakkars den 60 år gamle tannlegen og tannppleieren hennes...Btw, elsker bloggen din! Har aldri kommentert før, men følte jeg måtte idag;)

anoushka

24.06.2009 kl.13:26

merker det jeg også. Om sommeren er det vanskeligere å blogge. Det er jo så fint vær!
Vi i Nattbladet har ikke tannlegeskrekk, men tannlegene våre er merkelig nok redde for oss!

Linn Elisabeth

24.06.2009 kl.23:04

Jaaaaa! Fordi jeg ble utsatt for oralkirugen fra helvete ifjor, iiiik!Ha en herlig kveld sweetie :))

Skriv en ny kommentar

Drea

Drea

28, Frøya

Norske blogger

Kategorier

Arkiv